10 July 2013

Telur masin dan Sambal ketuk


Telur masin buat sendiri.

2 minggu buat , dah boleh makan.
Yang warna oren kuningnya tanda dah jadi elok masinnya.

Sambal ketuk resepi Wahida.

Bolehlah  dijadikan sebagai satu menu baru untuk berbuka atau bersahur.








3 comments:

  1. Telur masin tu buat saya meleleh air liur hihii....tu la antara yg saya rindu nak jamah sejak merantau ni :)

    ReplyDelete
  2. boleh buat sendiri telur masin ni....

    ReplyDelete
  3. SY SUKA TELUR MASIN
    TP MAKAN YG KUNING JE,YG PUTIH X NAK .HEHE
    SAMBAL TU LAIN TEMPAT LAIN KOT NAMANYA
    SY PUN SUKA SAMBAL TU
    ANAK2 PUN SUKA.DIORANG PANGGIL SAMBAL MAKWAN
    SEMPENA NAMA NENEKNYA YG SUKA BUAT SMBAL TU

    ReplyDelete