07 November 2016

Shanghai Fridge Magnet Giveaway By Jari Manis & Scdha Sein Travel





Siapa tak teringin FM besar , cantik dan berkilat-kilat ni.
Jadi , apa tunggu lagi? Mai kita joint GA anak dara dua orang ni SS dan JM. 
Siapa  tahu kalau dah rezeki kita tu  dapatlah barang seketul dua. 
Kan.......?

Semua syarat ada  di sana . 
Jom baca.

Tag : Nazaisma





32 comments:

Jari Manis said...

Terima kasih kak nieda join Ga ni tq for ur support tp kak nieda x tinggalkan link entri ni kat blog JM

Jari Manis said...

Kak nieda copy link entri ni kat ruang komen entri GA kat blog JM tu ye..pastu follow blog JM bsru cukup syarat ��

Jari Manis said...

Lagi satu kat banner tu or pic tu letak link ke blog JM eh

Scdha Sein (SS) said...

Haa backlink x de... ha ha ha

Scdha Sein (SS) said...

Terima kasih join... muahhh muahhh... good luck ahkak!

dear anies said...

slmt berjaya sis

Unni Anje said...

salam singgah GA yang sama

https://unnianje.blogspot.my

Nieda ramly said...

gelak org ye...tak patut

Nieda ramly said...

lupa nak letak Yang..nanti kite letak ye

Nieda ramly said...

rasa dah letak la...first memang tak letak tapi yg komen kemudian tu dah letak

Siti Rohaida Yusof said...

dari giveaway jari manis..
http://www.kisahsidairy.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

Muhammad Khairuddin Lim said...

selamat berjaya..saya pun nak join.

hasnidar Ramlyy said...

ya jom kita cuba

Noor Akma said...

BW dari giveaway -> http://www.huhahuhajerr.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html
Follower #347

Yuk Baiq said...

gud luck..yuk pun join gak contest nie..
http://perniagaan-yuk.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html
btw dah follow blog awk..klau sudi bleh lar singgah n follow blog yuk

At-Tarmizi said...

semoga berjaya =)

nohas said...

best ni..good luck..

nayfatimah rasyid said...

https://nayfatimahrasyid.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

Pha Is said...

singgah BW sini dari GA yg sama..
all the best..

Adam said...

Kalau tak join tak boleh dapat ke? Kalau dapat jm best jugak.

noorhaidaz eyda said...

singgah sini.. dr GA yg sama.. Gud Luck ye... hehehe

Mrs Fuzy šŵëĕt.šöʊř.Նĕγʀǟ said...

jengah dr segmen yg sama

Abam Kie said...

Assalamualaikum. Abam Kie datang dari segmen yang sama dan terus follow blog yang comel ini. N0 350. Terima kasih.

http://www.zukidin.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

Zafirah Nazri said...

Haii singgah sini. Semoga kita ada rezeki utk menang. Hihi

http://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

Adam said...

Sebelum saya join, nak tanya dulu, apa tu FM besar.
Thanks.

Nieda ramly said...

pelekat magnet peti sejuk... En. Adam.

rubiah kadir said...

dtg daari GA yg sama..gd luck nieda!

done follow #351

http://www.rubiahkadir.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

Noor Najwa said...

Blogwalking sini.. done follow
http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

Jemput join http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/november-giveaway-by-cp.html

Intan Saffyna said...

hi, saya datang dari GA yang sama.. done follow sini :)
Good Luck!

Shahida Dzulkafli said...

Tinggal jejak kat sini..
https://kasihkuamani.blogspot.my
All the best

Bunda_nora said...

Singgah BW sini.

Sporttoto 4d said...

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui AKI DARMO saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan AKI DARMO,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan AKI DARMO yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti, AKI DARMO juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penglaris jualang silahkan hubungi AKI DARMO di 082-310-142-255 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya –ATAU KTIK ALAMAT BLOG AKI -http://pendidikan-merangin.blogspot.co.id